top of page

VERZENDING, LEVERING & RETOURNEREN

VERZENDING & LEVERING

Post Groen Verstuurd
Vanaf 1 januari 2022 compenseren wij alle CO2 uitstoot van onze postbezorging, zo weet je zeker dat alle partijenpost GROEN is verstuurd.
 

Binnen 2 werkdagen op je deurmat

Wij verzenden dagelijks van maandag tot en met vrijdag vrijdagmiddag. Dat betekent wanneer alle producten van een bestelling op voorraad zijn de producten binnen 1-2 werkdagen bij je arriveren. Bij artikelen die niet voorradig zijn, vind je steeds de verwachte leverdatum van dat betreffende artikel.

 

Wij houden de voorraadpositie van onze producten zo nauwkeurig mogelijk bij, daarnaast vind je bij elk artikel de standaard of verwachte leverdatum. 

 

Buiten Nederland dien je rekening te houden met enkele dagen levertijd. De producten worden per post verzonden. In België en Duitsland is onze ervaring dat de levertijden circa 3-5 werkdagen zijn. 


RETOURNEREN

Bent u niet tevreden of heeft u zich bedacht, dan kunt u het artikel, mits in originele staat en onbeschadigd, binnen 14 dagen aan ons retourneren. Onze producten kunt u als volgt retourneren:

      1. Doe de producten terug in de oorspronkelijke verzendenvelop* en sluit de envelop goed af
      2. Zet een kruis door uw eigen adres
      3. Zet naast of boven het kruis in duidelijke letters: RETOUR AFZENDER
      4. Laat de portosticker zitten (hierop staat ons retour adres)
      5. Deponeer de envelop in de brievenbus  (u hoeft dus geen postzegel te plakken)

Let op: plaats de pakbon mee in de envelop, en schrijf daarop uw bankrekeningnummer en de tenaamstelling van de bankrekening, en de reden van retour.

* Heeft u de oorspronkelijke envelop niet meer of woont u buiten Nederland? Verpak de producten goed, zorg dat de envelop voldoende gefrankeerd is en stuur naar:

      Palaysia Publishers
      Afdeling retouren
      Zuideinde 101 
      1131 AE  Volendam
      (Nederland)


U ontvangt het betaalde bedrag met aftrek van eventuele verzendkosten binnen enkele dagen op uw bankrekening retour.

Retourzendingen zijn voor eigen risico! Dit houdt in dat Palaysia / Sunshine for the Soul niet aansprakelijk is voor het zoekraken of voor beschadiging van retour gestuurde artikelen.

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via het contactformulier!

bottom of page