top of page

Ons Verhaal

Palaysia Beauty

Palaysia Beauty is opgericht door spiritueel ondernemer Ædith Empress Hagenaar:
Ik streef er naar puur en zuiver te leven, en dat lukt mij al jaren op het gebied van voeding. Voor huidsverzorgingsproducten was dat helaas anders. Veel producten verdraag ik sowieso al niet, en zelfs de meest biologisch geproduceerde crèmes bevatten nog allerlei toevoegingen. Daarnaast merkte ik dat die weinig deden voor mijn ouder wordende huid. Ik wenste dus al heel lang een gezichtsproduct dat mijn huid zou voeden, en soepel en jong zou houden, dat puur natuur en 100% biologisch was, en ethisch geproduceerd werd.

Op een dag liep Ædith een producente tegen het lijf, die precies dat kon maken:
Ik begon meteen diverse producten zelf uit te testen, en de resultaten waren spectaculair! Mijn oogleden deden bijvoorbeeld altijd pijn omdat ze zo droog waren, maar ik kon geen enkel product op mijn ogen verdragen. En nu voelden mijn ogenleden aan als fluweel! De fijne rimpeltjes onder mijn ogen en rond mijn lippen werden duidelijk ondieper. Alleen bij mijn "streng-kijk-rimpels" zoals ik ze zelf noem, was het verschil maar heel klein. Bij mijn moeder van 78 waren de resultaten nóg beter zichtbaar. Ik heb echt spijt dat we geen goede vóór en ná foto's hebben laten maken...

Ook mijn dochters begonnen de olie te gebruiken, en na een zware nacht merkten ze dat wallen en puffyness verdwenen dankzij de olie. Ook zij vonden de voedende olie heerlijk op hun gezicht. En wat iedereen zei: de olie ruikt héérlijk!

Na veel testen, uitproberen en keuren, bracht Ædith als eerste de face lifting olie Rose of the Empress op de markt:
Omdat ik zeker wist dat ik niet de enige was die snakte naar dit soort producten, begon mijn ondernemershart direct harder te kloppen. Hoe fantastisch zou het zijn, als ik een eigen huidverzorgingslijn op de markt bracht? Het is echt een droom die uitkomt!

Het is mijn missie om mensen te inspireren en te ondersteunen om hun Zielsmissie – hun hoogste potentieel – te leven. Dat doe ik door middel van boeken, cursussen én andere producten, die bevrijden en je vibratie verhogen.


Met Rose of the Empress komt dat allemaal samen. De energie van de roos heeft de hoogste trilling op aarde. Deze kan ons helpen om meer liefde, vrede en vervulling te ervaren.

Daarnaast zijn we al bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten, zoals een nachtolie, after-sun olie, voetenolie, handolie en baby olie. Het is zo inspirerend om de blije, enthousiaste reacties van klanten te horen – dat vertelt ons dat we op de goede weg zijn.'

Aedith44RGB72dpi.jpg
logo 2_edited_edited.png
bottom of page